Jan 25

Sa të rrezikshme janë lentet për syrin?

lentet

Lentet mund të rrisin rrezikun e infeksioneve në sy, duke ndryshuar mënyrën se si bakteret jetojnë në kokërdhok, thotë një hulumtim i ri.

Hulumtuesit kanë gjetur se lentet transferojnë baktere nga lëkura në sy, duke prishur kështu ekosistemin e baktereve dhe duke shkaktuar infeksione dhe inflamacion.

Read the rest of this entry »

Jan 25

6 këshilla që çiftet të mos divorcohen për shkak të Facebook!

fcb-300x171

Është e pamohueshme që Facebook është bërë një vend takimi.

Janë gjetur lidhje të ndryshme nga njerëzit pa marrë parasysh nëse janë të martuar apo single.A është diçka e bukur rrjeti social Facebook për çiftet e martuar?

Fatkeqsisht shumë lidhje dhe martesa janë shpërbërë nga tundimi i Facebook.Ka shumë çifte që kanë një moshë madhore dhe që janë divorcuar për shkak të Facebook.Këtu jemi ne dhe do ju themi disa sekrete për tju ndihmuar.

Ndiqni këshillat tona : Read the rest of this entry »

Jan 25

Sa janë të dëmshme ngjyra e flokëve?

ngjyrate-flokeve

Një e treta e femrave mbi moshën 18 vjeç, dhe shumica e meshkujve, veçanërisht mbi të 40-at, përdorin rregullisht ngjyrën e flokëve dhe është pjesë përbërëse e shumë femrave që nga u shfaq, për më shumë se 30 vite.

Por, fakti është se nuk dime mjaft rreth produktit i cili përmban një numër të kimikateve potencialisht të rrezikshme se çdo product tjetër kozmetik.

Sa është ngjyra e flokëve me të vërtetë e dëmshme?
Ngjyrat e errëta të flokëve janë të dëmshme

Read the rest of this entry »